Afspraak maken

Afspraak

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.30 uur en tussen 14.00 en 16.30 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken wanneer u het beste gezien kunt worden. De assistente is net als de huisarts verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Tevens is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen via mijngezondheid.net.

Een afspraak is bedoeld voor het bespreken van één vraag of probleem en duurt 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen of denkt u meer tijd nodig te hebben? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, we kunnen dan meer tijd voor u reserveren.

Spoed

Spoednummer tijdens openingstijden: (024) 355 08 10 – optie 1. Wanneer u dringend medische hulp nodig hebt tijdens openingstijden van de praktijk en de praktijklijn bezet is, kunt u het spoednummer bellen. ‘s Middags tussen 12.30 en 14.00 uur zijn wij alleen voor spoed bereikbaar. Bel dit nummer alleen voor dringende gevallen en houdt de lijn niet langer bezet dan nodig is!

Wanneer u dringende medische hulp nodig heeft buiten kantooruren, neemt u dan contact op met de huisartsenpost: (024) 352 35 79

Bij levensbedreigende situaties bel: 112

Telefonisch spreekuur

Indien u de dokter telefonisch wilt spreken, kan u dit aan de assistente doorgeven. De dokter belt u dan ‘s middags terug. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor toelichting op uitslagen en eenvoudige vragen.

Videoconsult

Via onze assistentes is het mogelijk om een videoconsult in te plannen. Zij kunnen u hier ook verder uitleg over geven.

Visites

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken.
De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een visite afgelegd wordt.
Een visite is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Labuitslagen

Labuitslagen zijn online in te zien via mijngezondheid.net of op te vragen bij de assistentes.